Uw afspraak

Een afspraak maken

Op dit moment zijn wij gesloten. Voor ongevallen, nabloedingen of zaken die in geen geval kunnen wachten, kunt u terecht bij de spoeddienst Sint-Oedenrode/Schijndel/Boxtel. Deze spoedgevallendienst is van kracht op werkdagen na 17:00 uur en tijdens het weekeinde vanaf vrijdagmiddag 12:00 uur. Bij spoedeisende klachten vindt de behandeling alleen plaats na telefonisch overleg met de dienstdoende tandarts. Deze is altijd bereikbaar onder telefoonnummer 073-3037520. Houdt u rekening met contante betaling!

Voor het maken van een afspraak kunt u ons tijdens praktijkuren bellen op telefoonnummer 0413-478889.

Een afspraak annuleren

Wat jammer dat uw afspraak niet door kan gaan, maar dat kan natuurlijk gebeuren. Als u dit uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch of per email doorgeeft, is dit geen enkel probleem. Mocht u uw afspraak niet of te laat annuleren, kan deze in rekening worden gebracht.

Een wijziging doorgeven

Als er iets wijzigt in uw persoonlijke omstandigheden, zoals bijvoorbeeld een andere zorgverzekering of een nieuw adres, dan horen wij dat graag. U kunt dit telefonisch aan ons doorgeven op telefoonnummer 0413-478889 of via email op afspraak@uwthuisintandzorg.nl.

Welke tarieven hanteren wij?

De tarieven die wij hanteren treft u aan in de Prestatie- en tariefbeschikking Tandheelkundige zorg. Daarnaast vindt u hieronder de tarievenlijst en onze inkoopprijzen voor tandtechniekkosten. De tarieven van Tandtechnisch laboratorium Van Liempd uit 2020 zijn ongewijzigd en gelden ook voor 2021.

Prestatie- en tariefbeschikking Tandheelkundige zorg

Michiel Wouters

Excent

Tandtechnisch laboratorium Van Liempd

KNMT Tarievenlijst en Algemene Bepalingen tandheelkundige zorg

Avadent