Uw zorgrekening

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Website Infomedics

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Op de website kunt u onder andere een betalingsregeling treffen of de status van uw betaling controleren.

Betalingsregeling treffen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Vul dit formulier volledig in.

Status van uw betaling controleren

Met de rekeningchecker kunt u de status van uw betaling controleren. direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

Overige vragen

Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

Contactgegevens

U kunt contact opnemen met Infomedics op telefoonnummer 036-2031900, van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.